Premi Internacional d'Humor Gat Perich 2016

polonia2016

Toni Soler

Nascut a Figueres el 1965, és fundador de Minoria Absoluta, juntament amb Queco Novell i Manel Lucas, des que va néixer el programa homònim a RAC1 (2000). Compagina la direcció de Polònia amb els seus articles al diari Ara, guions diversos i algun llibre de tant en tant. Abans havia estat periodista, guionista i presentador. Ha guanyat tres premis Ondas com a responsable de programes d'humor (Malalts de tele, Minoria Absoluta, Polònia). En futbol és del Barça, en bàsquet de la Penya i en rugbi dels All Blacks.

Queco Novell

Periodista fins l'any 2000 a TVE-Catalunya i des de llavors vinculat a Minoria Absoluta amb programes com Set de Nit (TV3), Minoria Absoluta (Rac1), Las Cerezas (TVE), Mire Usté (Antena 3), La Escobilla nacional (Antena3), Polònia i Crackòvia (TV3).
Actor al repartiment de La Família Irreal, Magical History Club i Polònia el Musical.
També he fet col·laboracions als diaris Avui, La Vanguardia i Ara.

Jaume Buxó

En Jaume Buixó va estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Quan es va adonar que era més avorrit transcriure el que diuen els polítics que fer-los dir el que vols, es va fer guionista del Polònia, ara fa nou anys. Des d'en fa sis, és sotsdirector i coordinador de guió del programa. També ha escrit teatre (Família irreal, Polònia el musical) i ha col·laborat en alguns programes de ràdio. Li agrada anar en moto i tocar la bateria, però mai al mateix temps.